Sledujte českou premiéru nových zařízení Honor. V soutěži je můžete rovnou vyhrát

Honor na dnešní den připravil premiéru nových zařízení pro tuzemský trh. Akce proběhne pro tuto dobu tradiční formou online přenosu, sledovat ji můžete ve středu 29. dubna 2020 od 17 hodin na facebookové stránce českého Honoru.

Klepněte pro větší obrázek

Vizuál akce napovídá, že se ukážou některá zařízení, která jsme měli možnost vidět na únorové premiéře v Barceloně, konkrétně notebooky Honor MagicBook 14 a 15 a také zcela bezdrátová sluchátka Honor EarBuds. Poprvé také zazní české cenovky všech novinek, od kterých se očekává, že budou velmi konkurenceschopné.

Soutěž o ceny a slevové kódy

Diváci se budou moci v rámci živého přenosu zúčastnit soutěže o více než stovku cen, hlavními odměnami bude nově představený notebook ve stříbrné barvě a sluchátka.

Během živé show Honor vpustí do oběhu slevové kódy. Prvních 15 nejrychlejších diváků se může těšit na slevový kód na Honor MagicBook v hodnotě 1 000 Kč, dalších 100 pak v poloviční hodnotě. Voucher s nejvyšší hodnotou pak bude držitele opravňovat na slevu na notebook v hodnotě 5 000 Kč.

Diskuze (3) Další článek: Samsung připravuje Exynos 992. Vylepšený čipset jako první dostane Note20

Témata článku: Honor, , , , , , , , , Hodnota, Sluchátko, Zařízení, Nové zařízení, Česká premiéra, Notebook, Soutěž, Premier, VPU, Kód, Mikoláš Tuček,