Samsung vyzývá k digitálnímu detoxu. Omezte používání mobilu a můžete vyhrát... mobil!

Už jen několik posledních dní máte šanci aktivně se zapojit do předvánoční výzvy Samsungu „Sklapni mobil“, jejímž cílem je omezit nadužívání mobilních zařízení. Výzvu tvoří 24 jednoduchých denních úkolů, které se postupně otevírají ve virtuálním adventním kalendáři. Pokud se registrujete na stránkách výzvy nejpozději ráno 23. prosince, můžete se zúčastnit splnění posledního úkolu a ve slosování vyhrát ohebný smartphone Samsung Galaxy Z Fold3.

Klepněte pro větší obrázek
Ukázka běžného denního úkolu z adventního kalendáře Samsungu

Z listopadového průzkumu s 1 100 respondenty vyplynulo, že téměř polovina populace v produktivním věku a 71 procent mladých lidí tráví s mobilem více času, než by si sami přáli. Alarmující situaci dokládá i to, že podle výzkumu má 46 procent mladých uživatelů mobil po ruce i u štědrovečerní večeře. Podle odborníků stojí za nadužíváním smartphonů probíhající pandemie, díky které vzrostly v populaci různé druhy digitálních závislostí.

Každou adventní neděli až do Vánoc se ze všech registrovaných účastníků losuje jeden majitel skládacího Galaxy Z Flip3 (celkem tedy tři kusy), akce vyvrcholí na den před Štědrým dnem, kdy bude darován jeden model Galaxy Z Fold3. Jsou to totiž podle Samsungu jediné telefony, které můžete jednoduše „sklapnout“.

Představujeme skládací Samsung Galaxy Z Flip3:

Váš názor Další článek: Nové iPhony mají po aktualizaci další problém. Tentokrát mohou ohrozit bezpečnost při řízení

Témata článku: Samsung, , , , , , , Samsung Galaxy Z Flip3 5G, Samsung Galaxy Z Fold3 5G, Používání, Výzkum, Používání mobilu, Výzva, Stůl, Adventní kalendář, Večeře, Úkol, Mobil, Štědrý den, Samsun, Skládačka, Nadužívání, Detox