Skládací véčko od Samsungu se již objevilo na webových stránkách podpory

Samsung se připravuje na brzké vydání dalšího skládacího zařízení, a tak není divu, že tu a tam se jihokorejcům nepovede uhlídat informace, které vkládají do zatím nepřístupných částí webového rozhraní. Serveru GalaxyClub se podařilo vypátrat produktovou kartu budoucího skládacího zařízení, která se objevila v sekci Podpory na afrických stránkách Samsungu.

Označení SM-F700F připadne skládacímu véčku ve stylu reinkarnované Motoroly Razr, jehož základní koncept Samsung ukázal na letošní konferenci SDC 2019. Skládacímu zařízení se v tuto sice chvíli přezdívá Galaxy Fold 2, ovšem očekáváme, že se finální zařízení s kódovým označením „Bloom“ bude jmenovat úplně jinak. Dvojka by totiž vzbuzovala dojem nástupce první generace Galaxy Fold (SM-F900F), což budoucí skládací véčko rozhodně nebude. 

Podle zdroje by se mělo skládací véčko Samsungu dostat na trh krátce po modelech řady Galaxy S11, tedy zřejmě koncem prvního čtvrtletí příštího roku. A bude zajímavé sledovat, jak se novince povede v konfrontaci s nedávno představenou skládací Motorolou Razr. Které z véček bude nakonec vítězem?

Budoucí skládačkou od Samsungu bude véčko:

Diskuze (11) Další článek: Víte, že si na Facebook můžete nahrát vlastní 3D fotky? Poradíme vám, jak na to

Témata článku: Samsung, , , , , , , Samsung Galaxy Z Flip, Označení, Stránka, Samsun, Ohebná Motorola Razr, GalaxyClub, Zařízení, Podpor, Sklad, Webová stránka,