Seznam Samsungů, které by se mohly v červenci dočkat updatu na Android Oreo

Samsung již několik stávajících smartphonů aktualizoval na Android Oreo. Mimo nejnovějších Galaxy S9 a Galaxy S9+ na něm běží Galaxy Note 8, Galaxy S8, Galaxy S8+ i dokonce dva roky staré Galaxy S7 a Galaxy S7 Edge. S postupujícím časem se pomalu dostává i na méně vybavené smartphony, které se taktéž mohou těšit na update na Oreo. Turecká pobočka Samsungu odhalila plány, které mohou být velmi podobné s ostatními evropskými a asijskými regionálními pobočkami. 

V červenci se mají podle harmonogramu aktualizace dočkat tyto smartphony:

Oproti dřívějším únikům z aktualizační roadmapy vymizel tablet Galaxy Tab S2, který se tak updatu na Oreo zřejmě nedočká. Navíc mějte na paměti, že výše uvedená data byla určena tureckou pobočkou, na našem trhu se aktualizace výše uvedených smartphonů mohou objevit v jiných termínech.

Takto probíhalo vztyčení sochy Androidu Oreo:

Zdroj Theandroidsoul

Diskuze (35) Další článek: T-Mobile Rozjezdy po letech vyhrála technologie. Aplikace Glucly pomáhá diabetikům

Témata článku: Samsung, , , , , , , Samsung Galaxy A3 (2017), Samsung Galaxy A5 (2017), Samsung Galaxy A7 (2017), Samsung Galaxy J3 (2017), Sam, Pobočka, Červ, Brzký únik, Červenec, Nejnovější galaxy, Uvedené data, vybavený smartphone , Kter, Samsun, Uvedený smartphone, Staré galaxy,