Šéf Xiaomi ukázal skládací hybrid v akci. Displej skutečně přeložíte hned dvakrát!

Prezident Xiaomi, Lin Bin, je jedním z nejprogresivnějších šéfů současných mobilních výrobců. Nejen, že se informace o novinkách nesnaží příliš zatajovat, ty nejzajímavější inovace dokonce sám zveřejňuje na svém profilu čínské sociální sítě Weibo. Ve svém posledním příspěvku ukázal „hands-on“ video připravovaného skládacího hybridu od Xiaomi. Potvrdilo se tak video ze začátku ledna, jehož důvěryhodnosti se zprvu moc nevěřilo.

Na videu umístěném níže můžete vidět práci se zařízením v tabletovém režimu (displej bude mít zřejmě poměr 3:2), následně dojde otočení zařízení na bok a k postupnému přeložení krajních čtvrtin dozadu. A právě zadní pohled odhaluje, že i při složení zadní díly displeje stále svítí, byť již zřejmě neregistrují žádné dotyky. Lin Bin nakonec ukáže práci ve smartphonovém režimu i to, jak vypadá telefon se zhasnutým displejem v zavřeném stavu, a to při pohledu zepředu i zezadu.

Podívejte se jak vypadá skládací prototyp od Xiaomi:

Hybrid má kompaktní tělo, tenké rámečky okolo displeje a je vlastní úplně prvním zařízením, které složíte hned nadvakrát. Při zhasnutém displeji vidíme, že prototyp toho zažil už dost, protože na zhasnutém displeji lze vidět nepatrně propadlé či „ošoupané“ oblasti. Xiaomi tak má ve vývoji ještě co dohánět. A to i vzhledem ke konkurenci, Samsung, LG a Huawei, a možná i mnozí další, mají totiž letos uvést na trh svou představu skládacího hybridu.

Zdroj Weibo

Diskuze (39) Další článek: Asus na své novince ukazuje, že i smartphone s velkou baterií může být elegantní

Témata článku: Xiaomi, , , , , , , Kompaktní tělo, Zařízení, Skládací prototyp, Video umístěný, Poslední příspěvek, Zavřený stav, Přeložení, První zařízení, Zadní pohled, Úkaz, Skládací hybrid, Weibo, ? Displej, Zhasnutý displej, Hybrid, Zadní díl, Pře, Sklad,