Samsungy Galaxy S21 se těší velkému zájmu v Jižní Koreji a ve Velké Británii

Samsung začal prodávat trojici smartphonů řady Galaxy S21 na konci ledna, a už první prodejní čísla naznačují, že je o telefony velký zájem. A to zejména v domovské Jižní Koreji, kde se za první týden prodalo o třetinu více telefonů, než „es dvacítek“ o rok dříve. Nejprodávanějším telefonem byl základní Galaxy S21 (40 % všech prodejů), těsně druhý následoval Galaxy S21 Ultra (36 %). Na Galaxy S21+ připadl zbytek, tedy 24 procent. Mezi neoblíbenější barvy patřila fialová a černá.

Zvýšený zájem o nové topmodely Samsungu evidovala o Velká Británie. Podle tamní pobočky byly předobjednávky řady Galaxy S21 rekordní, takže překonaly, jak čísla loňské řady Galaxy S20, tak i předloňské řady Galaxy S10. Více než padesát procent předobjednávek tvořil Galaxy S21 Ultra, jehož redakční recenzi si můžete přečíst zde. Česká pobočka Samsungu detaily k předobjednávkám a prodejům řady Galaxy S21 v Česku, zatím nezveřejnila. 

Redakční představení Galaxy S21 Ultra:

Zdroj Samsung[1], Samsung[2]

Diskuze (5) Další článek: Clubhouse už znáte. Komu patří tváře v ikonce aplikace? Kdo jsou Bomani a Axel Mansoor?

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy S21 5G, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Samsung Galaxy S21+ 5G, Břit, Velké Británii, Velký zájem, Řada, Česká republika, Británie, Jižní Korea, Samsun, Velká Británie, Zájem