Samsungu unikly mobilní doplňky. Podívejte se na hodinky Galaxy Watch5 a na sluchátka Buds2 Pro

  • Velký únik příslušenství od Samsungu!
  • Víme, jak budou vypadat chystaná sluchátky Galaxy Buds2
  • Svou reálnou podobu dostaly i hodinky Galaxy Watch5 a Watch5 Pro

Samsung si ani tentokrát nedá zá rámeček hned dvojitý únik, který se týká připravovaných produktů. Můžete se ta podívat na tiskové fotografie a rendery připravovaných sluchátek Galaxy Buds2 Pro i na pátou řadu chytrých hodinek. Ta bude zastoupena modely Galaxy Watch5 a Galaxy Watch5 Pro. Za úniky i tentokrát stojí Evan Blass, který však k prezentaci fotek nevyužil svůj Twitterový účet, ale stránky 91mobiles.

Toto je aktuální generace hodinek Galaxy Watch4:

Sluchátka jsou v úniku vidět ve fialové, grafitové a bílé barevné variantě. Pouzdro, v němž se sluchátka dobíjejí, vypadá tvarově velmi podobně jako u předchůdce Galaxy Buds Pro. Změnil se však tvar samotných sluchátek, která jsou z vnitřní strany více „vykrojená“. Specifikace sluchátek však v tuto chvíli zatím nejsou známy. Dá se však předpokládat, že se v éteru objeví ještě před srpnovou tiskovou konferencí od Samsungu.

Klepněte pro větší obrázek
Takto budou vypadat hodinky Galaxy Watch5, které vzhledově spíše připomínají fitness laděný doplněk. Tomu nasvědčuje i použitý řemínek

Výrazný únik se však tentokrát týká nové generace chytrých hodinek, která se bude nabízet ve dvou provedeních. Větší varianta má řemínek s pevnějším zapínáním a větší baterii (až 500 mAh), jenže přišla o otočnou lunetu. Místo ní budete mít k dispozici digitální lunetu, tady okraj displeje s vyšší citlivostí na dotyky, který vám pomůže se základním ovládáním. Základní model hodinek bude laděný spíše sportovně, a Samsung u něj nabídne dvě různé velikosti těla. Specifikace obou hodinek by však měly být, až na rozměry displeje a kapacity baterie, totožné. Premiéra hodinek by měla proběhnout v průběhu srpna.

Zdroje: 91mobiles[1], 91mobiles[2]

Diskuze (16) Další článek: Testování TV vysílání přes 5G potrvá do konce roku. Televizi na mobilu půjde „naladit“ i bez datového tarifu

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Reálná podoba, Sluchátko, Velký únik, Evan Blass, Doplňky