Samsung začal v Česku nabízet LTE verzi Galaxy S20 FE nově se Snapdragonem 865

Spekulace z dubna se potvrdily. Samsung začal v Česku prodávat inovovanou LTE verzi Galaxy S20 FE, která je nově postavena na Snapdragonu 865. Tedy na stejném čipsetu, na němž běží 5G verze telefonu. Pokud pro vás není podpora 5G sítí stěžejní parametr, můžete nově sáhnout po LTE variantě, která má nově stejný výkon jako 5G varianta telefonu, a přitom ušetřit rovné tři tisíce! Samsung ke změně čipsetu u FE varianty donutil globální nedostatek čipů.

Při výběru Galaxy S20 FE si však musíte dát pozor na přesné označení telefonu. Nově uvedená verze se Snapdragonem 865 má označení SM-G780G, sehnat ji můžete v modré, fialové, zelené, červené a v bílé, a to za 16 990 Kč. Souběžně se však ještě prodává stávající verze telefonu postavená na Exynosu 990 (SM-G780F), která stojí úplně stejně. Nabízí se i ve stejných barevných variantách, navíc je pouze oranžová. V případě 5G varianty (SM-G781B) je cena stanovena na 19 990 Kč. Recenzi Samsungu Galaxy S20 FE si můžete přečíst zde.

Redakční představení Samsungu Galaxy S20 FE:

]: The file '/PubSystem.Controls.Run.Articles.2015/AddOn_Blank.ascx' does not exist.-->
Diskuze (3) Další článek: RECENZE: Motorola Moto G30 – zkušeně namíchaný koktejl funkcí

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy S20 FE, Samsung Galaxy S20 FE 5G, Samsun, Česko, Varianta, Telefon, Verze, Česká republika, F +