Samsung začal prodávat nové skládačky, hodinky Galaxy Watch5 a sluchátka Galaxy Buds2 Pro

  • Samsung dnes začal prodávat podzimní novinky
  • Na trh se tak dostávají dvě nové skládačky
  • A k nim přibude i dvojice hodinek a sluchátka

Samsung dnes oficiální cestou odstartoval prodej podzimních novinek. Jedná se o skládačky Galaxy Z Fold4, Galaxy Z Flip4, hodinky řady Galaxy Watch5 a také o sluchátka Galaxy Buds2 Pro. První pohled na skládací véčko jste si mohli přečíst zde, naše první zkušenosti se skládacím Galaxy Z Fold4 jsme vám zprostředkovali v tomto článku. A už brzy si budete moci o skládacím hybridu přečíst detailní recenzi.

Galaxy Z Flip4 vychází z loňského Galaxy Z Flip3, navrch přidává foťák s většími pixely, více úprav systému, nový režim pro natáčení videí a hlavně větší kapacitu baterie. Véčko v Česku startujete s paměťovou konfigurací 8/128 GB na částce 27 490 Kč. Za dvojnásobné interní úložiště doplácíte rovné tři tisíce. Mezi barvami je k dispozici šedá, fialová, zlatá a modrá.


Samsung Galaxy Z Flip4 5G F721B 8GB/128GB


Skládací Galaxy Z Fold4 se zase může pyšnit zejména vylepšenými fotoaparáty, kdy se nově objevuje hlavní 50Mpx snímač doplněný 3× teleobjektivem. Samsung také vylepšil obnovovací frekvence a maximální jas displejů, díky Android 12L a spodnímu toolbaru pak skládačka umožní rychlé přepínání mezi aplikacemi, a to včetně podpory dotykového pera S Pen. I nadále jej musíte přenášet samostatně, a to třeba v hybridním krytu. Stylus z něj můžete vycvaknout, a místo něj pouzdru přidat stojánek.


Samsung Galaxy Z Fold4 5G 12GB/256GB


Hybrid se v Česku prodává od 44 999 Kč, a to ve variantě 12/256 GB. V případě 512GB úložiště si připlatíte tři tisíce, v případě 1TB verze pak dalších sedm tisíc korun. Hybrid se nabízí v béžové, šedozelené a v černé.

Mimo telefonů se na pultech obchodů objevují i nové nositelnosti. Největší novinkou jsou hodinky Galaxy Watch5 Pro s obří kapacitou baterie a safírovým sklem. Doporučená cena hodinek činí 11 999 Kč, v případě LTE varianty připlácíte tisícovku. Pokud vám stačí menší kapacita baterie v menším těle, je tu ještě základní varianta Galaxy Watch5. Ve 40mm těle se startuje na částce 7 499 Kč, 44mm varianta stojí o sedm stovek více. Souběžně s těmito hodinkami se ještě bude nabízet loňský model Galaxy Watch4 Classic. První pohled na novou generaci hodinek si můžete přečíst zde.

Pátou novinkou jsou sluchátka Galaxy Buds2 Pro, které se pyšní bezdrátovým 24bit zvukem a se zajímavým prostorovým efektem. Sluchátka v grafitové, bílé nebo fialové barvě pořídíte za 5 699 Kč. Představení sluchátek najdete pod tímto odkazem.

Představujeme skládací Samsung Galaxy Z Flip4:

Diskuze (7) Další článek: Jak bude vypadat skládačka od Googlu? Má připomínat Fold od Samsungu, ale s velkými vnitřními rámečky

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Samsung Galaxy Z Flip4, Samsung Galaxy Z Fold5, Sluchátko, Prostorový efekt, Podzimní novinka, Skládačka, Česká republika, Varianta, Novinka,