Samsung vystavuje na Designbloku. Na unikátní expozici navazuje prostor k vyzkoušení novinek řady Galaxy

  • Samsung vystavuje na letošním Designbloku v Praze
  • Expozice kombinuje kruhovou projekční plochu se třemi roboty
  • Na místě dostanete 10% slevu nebo nakoupíte ve Flexomatu

Samsung na mezinárodním festivalu Designblok, který se v těchto dnech koná v Praze, připravil vlastní expozici s podtitulem Svět je Flex!. Jedná se o instalaci z pera designéra Petra Bakoše, jehož myšlenku v praxi rozvinul tým programátora Leoše Hort z pražské dílny PrusaLab. Součástí instalace jsou tři spolupracující roboti a ohebná projekční plocha. Navazuje na ně několikaminutová projekce od autoru Jana Hladina a Lukáše Dřevjaného, která ilustruje vývoj mobilních telefonů v čase. 

Expozice Svět je Flex! je umístěna ve výstavním prostoru Superstudia Gabriel Loci (místnost 137B), které naleznete na ulici Holečkova 106/10, Praha 5. Expozici je možné si prohlédnout až do neděle 9. října, a to vždy od 10:00 do 21:00. Součástí expozice je i exeprience zóna určená k vyzkoušení nejnovějších skládacích modelů Galaxy Z Flip4 a Galaxy Z Fold4, a dalších produktů včetně ekosystému příslušenství. 

Klepněte pro větší obrázek
Součástí výstavní plochy od Samsungu je i netradiční prodejní automat Flexomat

Přímo na místě si budou moci účastnici získat 10% slevový kód na nákup jakéhokoliv zboží z e-shopu Samsung.cz nebo rovnou zakoupit mobilní produkty od Samsungu v prodejním automatu Flexomat. V něm je připraveno několik kusů Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4, hodinky řady Galaxy Watch5, sluchátka Galaxy Buds2 Pro, přívěsky SmartTag a další doplňkové příslušenství.

Redakční představení Samsungu Galaxy Z Flip4:

Designblok má v letošním roce dva hlavní výstavní domy. Mimo výše zmíněné galerie se ještě jedná o Uměleckoprůmyslové museum v Praze. Detaily festivalu, včetně vystavovatelů a dalšího doprovodného programu, se dozvíte zde.

Váš názor Další článek: Redmi Pad je všestranný tablet pro zábavu. Má certifikát na to, že vám neunaví zrak

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Doprovod, Projekční plocha, Praha, Expozice, Vyzkoušení, Designblok, Průša, Plocha, Robot,