Samsung vydal opravnou aktualizaci pro hodinky Gear S3 Classic a Frontier

Hodinky řady Samsung Gear S3 začaly od konce listopadu dostávat velkou softwarovou aktualizaci, která byla označena jako Gear S3 Value Pack. Do hodinek se ve své podstatě dostaly funkce, které byly přítomny již u nejnovějšího modelu Gear Sport (recenze zde). Mimo jiné přibyla aktualizace systému na Tizen 3.0 nebo režim „hodinek“, který na displeji zobrazí ciferník a omezí veškeré další funkce systému.

Krátce po zpřístupnění aktualizace R760XXU2CQK3 si někteří uživatelé stěžovali na výraznější vybíjení baterie, které nepomohl vyřešit ani reset hodinek do továrního nastavení. Samsung proto v těchto dnech vydal softwarovou aktualizaci R760XXU2C, která má problém rychlejšího vybíjení hodinek minimalizovat. V seznamu změn tohoto 20MB balíčku totiž najdeme pouze položku „Improved battery usage time“.

Aktualizace jsou zveřejňovány postupně, přesto již máme informace o tom, že update již dorazil do ČR. Část uživatelů, které již hodinky aktualizovala, potvrzuje, že se výdrž baterie výrazně zlepšila. U zbývajících uživatelů se zlepšení výdrže prokázalo až u následného obnovení do továrního nastavení.

První pohled na hodinky Samsung Gear S3 Classic:

Diskuze (8) Další článek: Mobil se začne nabíjet, jen přijdete do místnosti. WattUp může mezi lidi

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , První pohled, Nejnovější model, Tovární nastavení, Class, Sam, Pro +, Aktualizace, Samsun, Uživatelé, Gear s, F +, Hodinky gear, Vybíjení, Část uživatelů, Následné obnovení