Samsung vydal novou verzi mobilního prohlížeče. Naučil se spoustu nového

Samsung vydal novou verzi internetového prohlížeče Samsung Internet 6.4, která přináší spoustu novinek. Část z nich se objevila v rámci dřívější betaverze, najdou se zde ale i úplně nové funkce. Nejvýznamnějším přídavkem je funkce Web Bluetooth, která umožní webovým aplikacím přímé spojení k Bluetooth zařízením. 

Přepracován byl u správce stahování, jednotlivé položky můžete pozastavit, povolit pokračování nebo zrušit. A to v horní liště nebo v Historii stahování. Prohlížeč ve verzi 6.4 má navíc záplatu Chromium proti zranitelnosti Spectre. V Číně nabídne prohlížeč speciální domovskou stránku se zobrazením lokálního obsahu (Weibo, Baidu, Tencent), v Indii je zase k dispozici nová funkce Data Save, která ukáže, kolik MB dat jste ušetřili při používání datově úsporného režimu, který komprimuje obrázky, videa a zvukové soubory.

Posledním přídavkem pro Indii je podpora platebního standardu UPI (Unified Payments Interface), který se v této asijské zemi používá pro online převod peněz mezi dvěma subjekty. V prohlížeči si také můžete zaškrtnout to, abyste byli informování o aktuálním skóre kriketových zápasů.

Představení webového prohlížeče Samsung Internet:

V prohlížeči Samsung Internet má tak spoustu rozšíření, v předchozích verzích přibyla např. čtečka QR kódů, režim CloseBy (přijímání zpráv od IoT zařízení) nebo blookátory reklam. Prohlížeč Samsung Internet pro Android stahujte zde.

Zdroj Medium

Diskuze (15) Další článek: Tajemství Galaxy S9 a S9+ kompletně odhaleno. Tři barvy pro Evropu a foťák s variabilní clonou

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , Baidu, Spectre, Kriket, Nov, Webová aplikace, UPI, Sam, Asijská země, Internet, Prohlížeč, Lokální obsah, Nová funkce, Tencent, Samsun,