Samsung ukázal nejlepší bezplatná a placená schémata za rok 2016

Samsung ve svém bulletinu vztaženém k obchodu se schématy vyhlásil nejlepší schémata za rok 2016. Schémata byla hodnocena v různých kategorií, základní rozdělení je na bezplatná a placená schémata, ale najdeme zde i kategorie vztažené k vybraným zemím, výběr designérů Samsungu, či nejlepší schémata od vývojářů, kteří jich do obchodu dodali největší počet.

Samsung začal u svých modelů používat schémata od první generace modelů Galaxy A. Ty však umožnily střídat pouze několik předinstalovaných témat, obchod se schématy se objevil až u modelů řady Galaxy S6. To platí i v současné době, kdy můžete schémata aplikovat např. u „es sedmiček“ i letošních „áček“. Schémata dokáží změnit pozadí, ikony i barvy systémových nabídek a celé řady systémových aplikací, mj. i Nastavení, aplikací Telefon, Zprávy a to včetně vzhledu softwarové klávesnice.

Nejlepší schémata za rok 2016 tak můžete brát jako inspiraci. K obchodu Galaxy Theme Store se dostanete pich-zoom gestem a výběrem z domovské obrazovky. V obchodu najdete mimo schémat i samostatná pozadí a balíky ikon. K vyhledání zde uvedených schémat použijte tlačítko se třemi tečkami v pravém horním rohu.

Zdroj GalaxyThemeStore

Diskuze (24) Další článek: Novela míří do Parlamentu. Zvýšila se pokuta pro operátory, vypadl zákaz podpultových nabídek

Témata článku: Samsung, , , , , Quartz, Pláč, Samsun, Tečka, Nature, Forest, #beautiful, Schéma, German, Sam, Theme store, PLA, Největší počet, Animals, Rok, Plac, Forever, Úkaz, Bulletin,