Samsung spouští aktualizace Galaxy S20 na Android 11 s One UI 3. Začíná se v USA

Samsung počínaje dnešním dnem oficiálně odstartoval aktualizace na Android 11 s grafickou nadstavbou One UI 3. Po několikaměsíční betaverzi se tak do oběhu dostává finální verze firmwaru, u které Samsung vyladil veškeré zásadní nedostatky. A jako první si nový update užijí v USA, kde bylo přesně před třemi měsíci spuštěno samotné první betatestování.

Aktualizace je v tuto chvíli dostupná pouze u amerického operátora Verizon, a to pro řadu Galaxy S20.  A ze zámoří by se měl update brzy dostat i do dalších koutů světa. Hlavní změny, které přinese aktualizace s nadstavbou One UI 3 jsme vám nastínili v tomto článku. Rámcový harmonogram updatů Samsungů na nejnovější verzi Androidu si zase můžete pročíst zde.

Porovnání Samsungu Galaxy S20+ a Galaxy S20 Ultra:


Oživeno 4.12. 8:00: Aktualizace se od včerejšího večera distribuuje i v Česku! Jako první se dočkali majitelé Galaxy S20, Galaxy S20+ a Galaxy S20 Ultra od Vodafonu. Volný trh a zbývající operátoři by měli brzy následovat.

Zdroj Sammobile

Diskuze (18) Další článek: Pokladny v Makru vás odbaví za pár sekund. Stačí najet s košíkem na váhu

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 512GB, Samsung Galaxy S20+, Verizon, Sammobile, Spoušť, Samsun,