Samsung Smart Keyboard Trio 500. Kompaktní QWERTY k mobilu a tabletu

Samsung oficiální cestou přestavil klávesnici Smart Keyboard Trio 500, která před několika dny unikla na veřejnost. Jedná se o kompaktní, tenkou a lehkou Bluetooth 5.0 klávesnici, kterou připojíte k mobilu, tabletu nebo k počítači...vlastně ke všem těmto zařízením najednou! Rychlé přepínání mezi zařízeními zajišťují samostatná tlačítka (F7, F8 a F9).

Každému z připojených zařízení můžete na klávesy F1, F2 a F3 namapovat rychlé spuštění libovolné aplikace. Funguje to však pouze u Androidů s nadstavbou One UI 3.1, na desktopových Windows 10 nepochodíte. U smartphonů a tabletů se může hodit i tlačítko pro rychlou aktivaci režimu DeX. Bluetooth klávesnice od Samsungu nabízí tlačítka, která mají podobnou velikost jako klasické počítačové klávesnice, musíte však počítat s kompaktnější podobou kurzorových šipek. 

Ukázka bezdrátového režimu DeX:

Při pohledu z bočního profilu je vidět, že klávesnice s rozměry 280 × 147 × 15,4 mm a hmotností 412 gramů je lehce nakloněna směrem kupředu, na levém boku je připraveno zapínací tlačítko. Na tiskových fotografiích je vidět layout QWERTY, takže zatím nevíme, zda se do Česka dostane regionální verze klávesnice, která by v řádku s čísly nabídla i české znaky s diakritikou. V Evropě se začne klávesnice prodávat začátkem května v černé a bílé barevné variantě. Koncová cena zatím není známá.


Oživeno 2. června 7:00:  Samsung začal klávesnici Smart Keyboard Trio 500 nabízet i v Česku. U vybraných prodejců je k dostání za 1 199 Kč, a to v bílé a černé barevné variantě.

Zdroj Samsung News

Diskuze (8) Další článek: Vodafone má nejlevnější neomezená data za 599 Kč. Jediným limitem je rychlost

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Evropa, Zařízení, Mobil, Samsun, SMA, Česká republika, Tlačítko, Samsung News,