Samsung radí, k čemu všemu můžete využít stylus S Pen u skládacího modelu Galaxy Z Fold3

Samsung sice letošní Galaxy Note odpískal, i přesto dostal podporu dotykového pera S Pen i do dalších modelů, jmenovitě např. do skládacího Galaxy Z Fold3. Jihokorejský výrobce na infografice ukazuje, jaké jsou možnosti stylusu u nejnovějšího skládacího hybridu, a jak konkrétně vám dotykové pero může pomoci s lepší produktivitou.

Stylus využijete třeba při vepisování poznámek a črtání do kalendáře. Vypadá to podobně jako váš stolní kalendář, jenže vše je v digitální podobě. Ručně psaný text však lze při psaní poznámek převést do elektronické podoby, a to funkcí „S Pen na text“. Poznámky si ostatně můžete psát kdykoliv, při vypnuté obrazovce nebo i v průběhu videohovoru. Ten je zobrazen na jedné polovině displeje, zatímco ta druhá slouží jako kreslicí plátno. Stylus využijete i při výběru bloku textu nebo pro drobné textové úpravy.

Redakční představení Galaxy Z Fold3: 

Recenzi Samsungu Galaxy Z Fold3 si můžete přečíst zde.

Zdroj Samsung News

Diskuze (2) Další článek: Máme náramek Fitbit Charge 5. Už po pár dnech si o vás zjistí vše potřebné, od A do Z

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy Z Fold3 5G, Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB, Plátno, Text, Dotykové pero, Hybrid, Z Fold, Pen, F +, Samsung News, Model, Samsun, Poznámka, CEM,