Samsung příští rok ukáže bezrámečkový Galaxy A8s s dírou v displeji

Samsung dnes v Číně oznámil modely Galaxy A6s a Galaxy A9s, které jsou variantami Galaxy A6 a Galaxy A9 (2018) určené pro tamní trh. Na závěr prezentace se však Samsung nečekaně zmínil i o dalším chystaném smartphonu. A to o Galaxy A8s, který má nabídnout čelní panel s minimálními rámečky. A podle našeho názoru by novinka mohla být nástupcem letošního Galaxy A8 (2018).

Samsung vzal ukázku Galaxy A8s za stejné otěže jako Honor s modelem Magic 2 - moc nám toho k telefonu neřekl. Samsung jen oznámil, že telefon vůbec poprvé použije jednu „novou technologii“. Podle leakera Ice Universe se má jednat doslova o díru v displeji pro selfie kamerku, která bude umístěna v horní části panelu. Buď uprostřed, nebo na jednom z krajů. Samotný AMOLED displej má mít poměr stran 19,5:9, v tenkém pruhu nad ním má být umístěn reproduktor a doplňkové senzory.

Smartphone má běžet na Snapdragonu 710, energii mu bude dodávat 3 000mAh baterie. Na zádech můžeme očekávat trojitý fotoaparát. Vše tak ukazuje na to, že si Samsung ve střední třídě začíná zkoušet různé nové technologie a funkce, a ty s kladnou odezvou ve vylepšené formě přenese i do řad Galaxy S a Galaxy Note. A datum představení? Podle některých zdrojů se Galaxy A8s ukáže již v lednu příštího roku, zřejmě na veletrhu CES 2019 v Las Vegas.

Proč většina výrobců začala najednou „vykusovat“ displeje?

Zdroj Twitter 

Diskuze (7) Další článek: Posledních 5 let na českém operátorském trhu: Z hlemýždě FUPíka ospalým tygrem

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , Minimální rámeček, Příští rok, Panel, Čelní panel, Nová technologie, ? Displej, Galaxy note, Doplňkový senzor, Galaxy S a Galaxy Note, Ica Universe, GAL, Otěž, Tenký pruh, Las Vegas