Samsung při předobjednání televizí Neo QLED přibalí jako dárek Galaxy S21

Samsung začíná v Česku nabízet nové monitory Neo QLED, k nimž přibalí zajímavý mobilní dárek. Ke všem předobjednávkám nové řady televizí na e-shopu Samsungu automaticky dostanete šedý Samsung Galaxy S21 5G v hodnotě 22 490 Kč (verze 8/128 GB). Drobným háčkem jsou však ceny televizí, nejlevnější model vychází na 47 990 Kč, nejdražší televizor nové řady pořídíte za 154 990 Kč. Akce s telefonem zdarma platí ode dnešního dne do 11. dubna, popř. do vyprodání zásob. 

Řada Neo QLED je zastoupena 4K televizory, které jsou vybaveny obrazovkou Quantum Mini LED. Samotné Mini LED dosahují jen čtyřicetiny výšky běžné LED diody, systém je tak osazen tenoučkými mikrovrstvami s celkově větším počtem diod. O jejich samostatné ovládání se stará technologie Quantum Matrix. Procesor Neo Quantum Processor se zase stará o převod obrazu do vyššího rozlišení (tzv. upscaling), které zajišťuje 16 neuronových sítí s umělou inteligencí zaměřenou na strojové učení. Samsung dodává, že bez ohledu na kvalitu zdroje, dokáže procesor upscalovat obsah do 4K i 8K rozlišení (u vyšších modelů).

Detaily technologie nových televizí Neo QLED od Samsungu si můžete přečíst na AVmanii. Levnější modely televizí se do prodeje dostanou ještě koncem března, na nejdražší QE85QN95AATXXH bude třeba čekat až do května. Kompletní podmínky pro předobjednávky naleznete na webu Samsungu, recenzi Galaxy S21 si můžete přečíst zde.

Redakční představení Samsungů Galaxy S21 a S21+:

Diskuze (4) Další článek: Jarní novinky Poco jsou zde. Obsahují výkonné Snapdragony, stojí do 10 tisíc

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Samsung Galaxy S21 5G, Dioda, Samsun, Neo +, Dar, Televize, Televizor, Česká republika, Samsung Auto, LED