Samsung neuhlídal Galaxy Tab A 8 (2019). Máme fotky i kompletní specifikace

Německý server WinFuture s předstihem odhalil kompletní specifikace tabletu Galaxy Tab A 8 (2019). Jedná se o menšího sourozence aktuálně testovaného Galaxy Tab A 10.1, který nabídne podobný design, jen v menším podání, s méně výkonným hardwarem a také s nižší cenovkou. Na trh se má nový tablet dostat v průběhu července, ovšem již nyní o něm víme vše podstatné.

Tablet na čelní straně nabídne 8" LCD displej s poměrem stran 16:10, které je na užších hranách obklopen masivními rámečky. Kamerka pro selfie je pouze dvoumegapixelová, v levém horním rohu zad se krčí 8MPx snímač, a to v úzkém pruhu, který bude, spolu se stejně vypadajícím pruhem ve spodní části zad, plastový. Většina zadního krytu by měla být vyrobena z kovu, uvnitř tabletu zabere největší prostor 5 100mAh baterie.

Výkon bude tabletu dodávat 2GHz čtyřjádro Snapdragon 429, které bude spolupracovat s 2GB RAM. Interní paměť dostane kapacitu 32 GB. Ve výbavě nebude chybět podpora LTE ani sluchátkový jack, přímo po vybalení z krabice poběží tablet na Androidu 9.0 Pie s grafickou nadstavbou One UI. Cena tabletu je v tuto chvíli neznámá, větší model ve Wi-Fi verzi startuje na částce 5 490 Kč. U Osmipalcové verze čekáme cenovku o tisícovku nižší.

Redakční představení Samsungu Galaxy Tab A 10.1:

Diskuze (7) Další článek: Král je mrtev, ať žije král. Android Beam u Androidu Q nahradí Fast Share

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , Fotka, Samsung Ne, Winfuture, F +, Cenovka, Samsun,