Samsung má speciální edici batohů. Získáte je zdarma k vybraným telefonům a tabletům řady Galaxy

  • Samsung se spojil s pražskou firmou Braasi
  • Výsledkem je limitovaná edice městského batohu
  • K vybraným telefonům a tabletům jej dostanete zdarma

Samsung ve spolupráci s českou značkou Braasi Industry představil limitovanou edici batohů, která je určena jako dárek při pořízení vybraných telefonů a tabletů řady Galaxy. Jedná se o 17,5l městský batoh Braasi Rooltop Basic, který v běžném prodeji stojí lehce přes tři tisíce korun. V rámci limitované edice bude batoh nabízen v olivové, levandulové, černé a bílé barevné variantě, a to po boku stávajících deseti základních barev. Batoh je ručně vyráběn v Praze.

Co je pro jeho získání udělat? Stačí na e-shopu Samsungu nebo u vybraných prodejců od 11. července do 31. srpna zakoupit Galaxy S20 FE, Galaxy S20 FE 5G, Galaxy S21 FE nebo tablet Galaxy Tab S7 FE. Následně je třeba se v aplikaci Samsung Members (sekce Výhody) zaregistrovat, přičemž do 14 dní vám na stejném místě přistane poukaz.

Klepněte pro větší obrázek
Limitovaná edice městských batohů od firmy Braasi je vyrobena v odstínech Galaxy S21 FE, k vybraným telefonům tento batoh získáte zdarma

Ten využijete na e-shopu Braasi, kde si budete moci vybrat ze čtyř limitovaných barevných variant nebo z deseti základních odstínů batohu. Kompletní detaily a pravidla akce se dočtete na webu Samsungu.

Diskuze (1) Další článek: Češi se nebojí nakupovat mobily online, o prodeji z druhé ruky ale uvažuje jen část

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Samsung Galaxy S20 FE, Samsung Galaxy S20 FE 5G, Samsung Galaxy S21 FE, Samsung Galaxy Tab S7 FE, Telefon, Edice, Basic +, Speciální edice, Samsung Members, Batoh, Výhoda,