Samsung má nové microSD karty řady PRO Endurance s odolností 4-Proof

Samsung dnes představil odolné paměťové karty microSDHC/microSDXC řady PRO Endurance, které jsou určeny pro uživatele vyžadující bezproblémové nahrávání videí v podmínkách, které nemusí být zrovna příznivé. Nové karty jsou určeny pro smartphony, fotoaparáty, onboard i bezpečnostní kamery, a Samsung u nich uvádí odolnost 4-Proof.

Za marketingovým označením se skrývá odolnost vůči vodě IPX7, odolnost vůči extrémním teplotám (-25 - 85 °C), magnetická odolnost až 15 000 gaussů (odpovídá vyšetření magnetickou rezonancí) a odolnost vůči rentgenovému záření až 50 rentgenů (ekvivalent letištních rentgenových přístrojů). Rychlost sekvenčního čtení je až 100 MB/s, v případě sekvenčního zápisu je udávaná rychlost až 20 MB/s.

Kapacity paměťových karet již atakují hranici 1 TB:

Paměťové karty Samsung PRO Endurance se budou v ČR nabízet od začátku června, a to v kapacitách 32, 64 a 128 GB. Ceny na českém trhu budou následující:

  • 32 GB - 629 Kč
  • 64 GB - 1 190 Kč
  • 128 GB - 2 190 Kč
Diskuze (2) Další článek: Android P se naučil gesta pro přecházení mezi aplikacemi. Inspiroval se u iPhonu X

Témata článku: Samsung, , , , , Extrémní teplota, Česká republika, Karta MicroSD, Nov, MicroSD karty, End, Samsun, Mic, Nová karta, Český trh, Rentgenové záření, Odolnost, Udávaná rychlost, Sekvenční čtení, Bezpečnostní kamera, Proof, Nahrávání videí, Nahrávání, Micro, Vyšetření,