Samsung, který vydrží týden. Z Galaxy A32 vzniklo monstrum, které z nuly na sto dobijete za 7 hodin

  • Jeden z uživatelů Redditu se pustil do zajímavé přestavby
  • Z Galaxy A32 vyjmul starou baterii a přidal k němu akumulátor nový
  • Má kapacitu 30 000 mAh a dovnitř se prostě nevešel...

Na Redditu se jeden z uživatelů pochlubil předělávkou Galaxy A32, ze kterého vznikl BrickPhone. Telefon, který po velkém chirurgickém zákroku skutečně vypadá jako cihla, obsahuje baterii o kapacitě 30 000 mAh. Autor této předělávky odstranil zadní kryt a vyjmul původní baterii, kterou nahradil šesti paralelně připojenými články Samsung 50E. Každý z nich má přitom kapacitu 5 000 mAh.

Samotný telefon má k původní podobě hodně daleko, protože baterie je prostě přilepena k zádům telefonu. Ten tak jednoznačně připomíná spíše „cihlu“. I přesto, že systém kapacitu baterie nedokáže správně rozpoznat (ukazatel aktuální kapacity svítí na 1 %, protože nedošlo k úpravě kapacity baterie v jádru systému), měl by tento obří akumulátor zvládnout pohánět Galaxy A32 rovný týden na jedno nabití. To mimochodem trvá celých 7 hodin! 

Klepněte pro větší obrázek
Cihla přilepená na zádech telefonu - to BrickPhone. Přestavěný Galaxy A32 s 30 000mAh baterií

Na „telefonu“ jsou ještě dva USB-A porty a USB-C pro nabíjení ostatních zařízení. Samotná baterie může být dobit přes USB-C, Lightning nebo přes microUSB. Každá z baterií váží 69 gramů, pokud k tomu připočteme i hmotnost základního modelu bez baterie, dostáváme se, podle autora přestavby, na zhruba půl kilogramu. Výdrž je sice velmi zajímavá, vzhled telefonu tím však velmi trpí. Něco nám říká, že do letadla by vás s podobně vypadajícím telefonem rozhodně nepustili...

Redakční představení Samsungů Galaxy A32 a A32 5G:

Zdroj: Reddit

Diskuze (14) Další článek: Recenze mobilu Poco X5 Pro. Vše, co potřebujete, pod deset tisíc

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , Samsung Galaxy A32, Telefon, Reddit, Přestavba, Monstrum, MAh, Kapacita,