Samsung je ještě nepředstavil, přesto už bylo možné zakoupit Galaxy Buds Pro

Samsung představí novou generaci zcela bezdrátových sluchátek Galaxy Buds Pro 14. ledna po boku smartphonů řady Galaxy S21, ovšem již před pár dny bylo možné si sluchátka pořídit, protože se objevila v nabídce Facebook Marketplace. A prodávající přidal i celou řadu fotografií, které potvrzovaly věrohodnost nabídky, a také specifikace nových sluchátek.

Každé ze sluchátek je osazeno dvojicí reproduktorů, vnější část sluchátek je osazena dotykovými plochami pro rychlé ovládání. Podržením prstu se aktivuje režim Ambient Mode, který do sluchátek nastaví zesílený „připoslech“ okolí. Sluchátka s telefonem komunikují prostřednictvím Bluetooth 5.1, podporují zvýšenou odolnost IPX7, aktivní redukci šumu (ANC) i efekt Dolby Atmos. O zvukové vyladění se postarala společnost AKG.

Na jedno nabití vydrží sluchátka přehrávat hudbu až 22 hodin, do výdrže je však zahrnuta, nejen baterie ve sluchátkách, ale také akumulátor v přenosném pouzdře, v němž se Buds Pro při přenášení dobíjejí. Samotné pouzdro můžete nabít přes USB-C nebo bezdrátově, sluchátka podporují NFC, a pokud se vám ztratí, můžete je vyhledat přes službu SmartThings Find. Na trhu by měla stát 199 dolarů, což je zhruba 5 199 Kč s daní. Bude se tak jednat o levnější a přímou konkurenci pro AirPods Pro.

První unboxing video sluchátek Galaxy Buds Pro:

A nakonec nemusíme zůstat pouze u fotografií. Krátce po dopsání článku se na webu objevilo i první unboxing video nových sluchátek, které můžete shlédnout výše. Dozvíte se na něm první dojmy z používání sluchátek, rychlé srovnání s AirPods Pro a také kompletní obsah základního balení.

Zdroj Twitter

Diskuze (2) Další článek: Telefon s ukrytým foťákem má žlutý koženkový kabát. Prodává se stále na pozvánky

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , SmartThings Finda, Facebook Marketplace, Samsun, Galaxy Buds, Sluchátko, Africký národní kongres, Samsung SmartThings, Pouzdro, Pro +, Dolby Atmos