Samsung Galaxy S9 ještě nebyl představen a už má čínskou kopii

Samsung Galaxy S9 ještě nebyl představen a na světě se už objevují první modely, které mají vypadat jako budoucí topmodel od Samsungu. Plagiátorům přišly vhod uniklé náčrtky telefonu v CADu, takže vzhled telefonu je přesně takový, jak by nakonec měla vypadat „es devítka“.

Čínská novinka má název Vkworld S9, a je designovým zhmotněním Samsungu Galaxy S9. Telefon má bezrámečkový 5,99" 2K displej s poměrem stran 18:9, který vyplňuje 92 % čelní strany, a ztenčenou spodní „bradu“. Zadní skryt obsadil duální fotoaparát a vycentrovaná čtečka otisků prstů. Telefon běží na čipsetu Helio X30 a na 6GB RAM, interní úložiště je 128GB a za zmínku stojí i 5 000mAh baterie. Ta má zcela jistě větší kapacitu, než budoucí Galaxy S9 či Galaxy S9+. 

 

Vkworld je známý kopiemi telefonů. Můžete u něj např. pořídit imitaci Xiaomi Mi Mix, Galaxy S8 nebo dokonce Nokie 3310 (2017)!

 

Cena Vkworld S9 se má pohybovat okolo 300 dolarů (6 500 Kč), což je výrazně méně, než odhadovaná cena budoucího Galaxy S9. V případě čínského modelu je však třeba počítat s tím, že celek bude „poslepovaný“, aby telefon jakž takž fungoval. Vkworld S9 si však na trhu jako kopie moc slávy neužije, protože se do prodeje dostane až příští rok na jaře. A to by již na pultech obchodů měla být nabízena skutečná „es devítka“.

Rozbalovací video současného topmodelu Vkworld S8 s podporou Face ID:

Zdroj Androidguys

Diskuze (4) Další článek: Nejlíbivější z letošních top smartphonů nemá žádnou propagaci a je drahý. LG V30 pózuje na fotkách

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , Samsung Galaxy S9, Dolar, Budoucí topmodel, Samsung Galaxy s, Čínská novinka, Čelní strana, Odhadovaná cena, Cin, Uniklý náčrtek, Budoucí Galaxy, Devítka, Interní úložiště,