Samsung Galaxy Fold ve zlatě s motivem Her o Trůny bude stát třikrát více

Samsung Galaxy Fold ještě není v prodeji, a už kolují informace o jeho speciální variantě. Tu si opět bere na starost ruská firma Caviar, která na svém blogu informovalo o speciální variantě na motivy Her o Trůny (Game of Thrones). Spíše než seriálovému zpracování, jehož osmá série se od fanoušků dočkala velké kritiky, je však speciální edice Foldu věnována připravovanému pokračování ságy v knižní podobě s podtitulem Vichry Zimy.

Firma Caviar vyrobí celkem sedm kusů speciální varianty Galaxy Foldu ve zlatě, protože i v knižním a seriálovém světě existujte sedm království. První kus věnuje G.R.R Martinovi jako inspiraci k dokončení knižního cyklu (stále chybí vydat ještě dvě knihy) a jako poděkování za vytvoření zajímavého fantasy světa.

Speciální zlatá edice Galaxy Fold na motivy Hry o Trůny:

Každý z těchto zbývajících šesti speciálních modelů bude stát 499 tisíc rublů, tedy zhruba 178 tisíc Kč! Do prodeje však půjdou i dvě „obyčejné“ varianty s designem karbonu a kůže. Jejich cena bude startovat na 349 tisících rublech, tj. na částce 125 tisíc Kč. Připomeňme, že základní verze Galaxy Fold bude v přepočtu stát zhruba 52 tisíc korun.

Zdroj Caviar

Diskuze (1) Další článek: OnePlus 7 Pro je v prodeji pár dní, výrobce už dodává první větší aktualizaci softwaru

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Samsung Galaxy Fold, Samsun, Thrones, Wooow, Game of Thrones, Speciální varianta, Vice, Varianta, Galaxy Fold, Hra o trůny, Caviar iPhone, Rubl, Martin, F +