Samsung Galaxy Buds Pro: Profi zvuk, inteligentní ANC a skvělá výdrž

  • Samsung mimo řady Galaxy S21 představil i nová zcela bezdrátová sluchátka
  • Pyšní se inteligentní aktivní redukcí šumu i odolností IPX7
  • Líbit se vám bude i ambientní režim a jeho inteligentní přepínání s režimem ANC

Samsung právě představil nová zcela bezdrátová sluchátka Galaxy Buds Pro, nástupce modelu Buds+ (byť pouzdro tvarem odkazuje na Buds Live). Mezi hlavní novinky patří inteligentní aktivní redukce šumu (ANC), zvýšená odolnost IPX7 a velmi dobrá výdrž baterie.

Pouzdro se sluchátky má rozměry 50 × 50 × 28 mm a váží pouhých 45 gramů. Součástí přenosné krabičky je 472mAh baterie, ze které se sluchátka průběžně dobíjejí. Rozměry samotných sluchátek jsou 20 × 21 × 21 mm s hmotností pouhých 6,3 gramu. Každé je vybaveno dvoupásmovými reproduktory (basový má 11 mm, výškový 6,5mm), třemi mikrofony a jednotkou Voice Pickup Unit, která detekuje hlasový projev.

Galaxy Buds Pro podporují aktivní potlačení šumu (ANC) ve dvou úrovních. V mobilní aplikaci zvolíte mírné či vysoké potlačení, které je navíc inteligentní. Jakmile sluchátka zjistí, že mluvíte, do uší vám pustí připoslech okolí (tzv. Ambientní režim) se zesílením až +20dB (nastavitelné čtyři úrovně) a latencí 0,5 ms.

Demo sluchátek Samsung Galaxy Buds Pro:

Zvýšená odolnost IPx7 znamená odolnost vůči potu, dešti a vodě (maximálně půl hodiny metr pod hladinou). Na jedno nabití vydrží až 8 hodin, a dalších 21 hodin přidá pouzdro, se zapnutým ANC hodnoty klesají na 5, resp. 18 hodin.

Sluchátka Samsung Galaxy Buds Pro se budou v Česku nabízet od 29. ledna v černé, stříbrné a fialové barvě za 5 999 Kč. Pokud si je předobjednáte, dostanete zdarma novou čtvercovou bezdrátovou nabíjecí podložku EP-P1300T v hodnotě 999 Kč.

Diskuze (1) Další článek: Samsung Galaxy S21 Ultra: Klenot vyšperkovaný dvěma teleobjektivy

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Africký národní kongres, Bezdrátová sluchátka, Režim, Samsun, Galaxy Buds, Sluchátko, Česká republika, Pro +, Voice Pickup Unit, Pouzdro, Šum, Buds Live, Buds +