Samsung DeX Pad: Galaxy S9 si do doku lehne. Displej využijete jako touchpad

V souvislosti s „es devítkami“ se delší dobu hovořilo i o nové dokovací stanici DeX, a dnes pro vás máme první fotografie. Nestojí za nimi nikdo jiný, než známý leaker Evan Blass. Na fotkách v naší galerii tak můžete vidět nejen vzhled samostatné dokovací stanice, ale i to, jak vypadá s připojeným Galaxy S9.

Na principu Samsung DeX se nic nezmění. Do příslušenství ze zadní strany opět zapojíte myš, klávesnici, monitor a celek necháte nabíjet přes konektor USB-C. Výsledkem bude „desktopové“ rozhraní DeX, jehož recenzi si můžete přečíst zde. Největší změnou bude podoba „naležato“, přičemž ze spodní strany bude k dispozici chladící větráček. No a samotný displej telefonu využijete jako notebookový touchpad, např. tehdy, pokud s sebou nebudete mít myš. Detaily dalších využití nové podložky se dozvíme až v Barceloně.

Samsung představí Galaxy S9, Galaxy S9+ a DeX Pad 26. února, v předvečer startu veletrhu MWC. Z místa dění vám přineseme naše první dojmy.

Zdroj Twitter

Diskuze (5) Další článek: Z hračky dopravní prostředek. Čínský dron předvedl, že opravdu unese člověka

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , Samsung Galaxy S9, Jak, Dění, Připojené galaxy, První dojem, Myš, První fotografie, Dex pad, ? Displej, Spodní strana, Pad, Galaxy s, Dlouhá doba, Evan Blass, Známý leaker,