Samsung chystá výrazně levnější skládačky. Na trh dorazí již za dva roky s cenou okolo 18 tisíc korun

  • Do modelové řady Galaxy A se má dostat skládací konstrukce
  • Levnějších skládaček se máme dočkat už za dva roky
  • A cena telefonů? Neměla by přesáhnout 18 tisíc

Podle jihokorejského zdroje započal Samsung přípravu na vývoj cenově dostupných skládacích zařízení typu Galaxy Z Flip a Galaxy Z Fold. Novinky by se měly na trh dostat v roce 2024, a jejich cena by neměla, po přepočtu, převýšit 18 tisíc korun.

Připomeňme, že základní verze Galaxy Z Flip3 se i po necelém roce na trhu stále prodává za 21 990 Kč, zatímco Galaxy Z Fold3 pořídíte nejlevněji za 46 990 korun. Už za dva roky mají přitom být skládačky cenově dostupnější, a to dost výrazně.

Klepněte pro větší obrázek
Samsung chce do dvou let dostat na trh výrazně levnější skládačky, které zařadí do řady Galaxy A

Samsung samozřejmě neopustí současné designové řady Z Flip a Z Fold, levnější skládačky totiž nabídne v „áčkové“ řadě. Cíl Samsungu je přitom zcela jasný - zvýšit penetraci skládacích zařízení na trhu, resp. nabídnout skládací telefon těm, pro které jsou aktuální ceny skládaček jakousi neprostupnou bariérou. A to by mohlo do segmentu skládaček raketově přivést spoustu dalších uživatelů. A pokud se jim koncepce zalíbí, mohou si rovnou pořídit vybavenější model budoucí generace Z Flip či Z Fold. 


Nejoblíbenější skládačky od Samsungu

Motorola Razr 40 8GB/256GB Motorola Razr 40 8GB/256GB
nabízí 32 obchodů za ceny od 14 855 Kč
Porovnat ceny
Motorola RAZR 40 Ultra 8GB/256GB Motorola RAZR 40 Ultra 8GB/256GB
nabízí 44 obchodů za ceny od 19 089 Kč
Porovnat ceny
OnePlus Open 5G 16GB/512GB OnePlus Open 5G 16GB/512GB
nabízí 9 obchodů za ceny od 42 289 Kč
Porovnat ceny
HONOR Magic V2 5G 16GB/512GB HONOR Magic V2 5G 16GB/512GB
nabízí 11 obchodů za ceny od 40 845 Kč
Porovnat ceny

Další oblíbené skládačk od Samsungu


Můžeme to vidět i jako další prvek řady Galaxy A, který se do ní „propadne“ z vyšších pater. Nečekejte žádné špičkové čipsety ani high-end a prémiové funkce, ale zřejmě něco na způsob zařízení s výkonem modelu Galaxy A53 či Galaxy A33, který bude moci být překládán ve stylu véčka nebo skládacího hybridu.

Představujeme véčko Samsung Galaxy Z Flip3:

Zdroj ETnews

Diskuze (6) Další článek: Volat a datovat v zahraničí za ceny jako doma budeme moci dalších 10 let. Navíc to bude ještě výhodnější

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: Samsung, , , , , , , Modelová řada, Cena telefonů, Zařízení typu, Etnews, Zařízení, Telefon, Skládačka, Cena, Trh,