Samsung chystá večerní nakupování. Sledujte živý stream a můžete vyhrát projektor The Freestyle

  • Samsung chystá další epizodu večerního nakupování
  • Tentokrát se bude věnovat lifestylovým televizím a projektoru
  • Sledujte a komentujte stream, můžete vyhrát projektor The Freestyle

Samsung připravuje další díl svého večerního nakupování, a to na úterý 17. května. V rámci streamu, který odstartuje v 19:00 hod., Samsung blíže představí televize The Frame, The Serif a The Sero. Mimo to dojde i na multifunkční projektor The Freestyle, který bude dárkem pro dva šťastné sledující, kteří přidají své komentáře do chatu. V průběhu streamu budou průběžně zveřejňovány slevové kódy na lifestylové televize. Přímý přenos bude možné sledovat na Facebooku Samsungu.

Pro mobilní uživatele je nejzajímavější záležitostí právě projektor The Freestyle. Jedná se o přenosný projektor, jehož součástí je stojánek otočný až o 180 stupňů. Full HD projektor promítá, na stěnu, podlahu, stůl nebo strop, obraz s úhlopříčkou 30 až 100 palců. DLP projektor má maximální jas 230 lumenů, kontrast 300:1 a životnost 20 tisíc hodin. Projektor napájíte ze sítě, venku jej však můžete napojit i na powerbanku. Chytrá kalibrace zajišťuje úpravy barev podle povrchu, nemusíte tedy promítat jen na čistě bílou plochu. 

Samsung The FreeStyle Samsung The FreeStyle
nabízí 7 obchodů za ceny od 15 290 Kč
Srovnat ceny na Živě

V Česku se projektor prodává za 24 90 Kč, doplňkové outdoorové pouzdro vychází na 1 490 Kč.

Představujeme projektor The Freestyle od Samsungu:

Diskuze (1) Další článek: Výrobci už nebudou dotovat polovodiče ze svého. Připravte se na brzký nárust cen telefonů a tabletů

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: Samsung, , , , , Facebook Samsung, Pro +, Epizoda, F +, The Serif, The Freestyle, Stream, Česká republika, The Frame, Televize, The Sero, DLP, Nakupování, Projektor,