Samsung a jeho kovové mobily od roku 2007

Pojďte se s námi podívat na historické milníky Samsungu týkající se vývoje a výroby kovových telefonů. Galaxy Alpha měl několik předchůdců.

Rok 2008: U900 Soul

Klepněte pro větší obrázek
Samsung SOUL

V roce 2008 byl představen luxusní model Samsung SOUL (zkratka Spirit Of ULtra), který se mohl pyšnit celokovovým zpracováním. K 2,2" displeji s rozlišením 240 × 320 pix jsme v základní výbavě mohli přidat dotykový ovládací displej, který suploval funkce kurzorového ovladače a přidával i něco navíc, 5 Mpix fotoaparát, 128MB interní paměť rozšiřitelnou microSD kartami a 800mAh baterii. Z konektivity nechybělo 3G včetně HSDPA, lokální připojení zajišťovalo Bluetooth a USB. V základní nabídce bylo připraveno i FM rádio, které v dnešní době u Samsung smartphonů vídáme pouze sporadicky.

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Alpha, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 4, Samsung Soul, Samsung Wave, Samsung Wave 3, Samsung Wave 723, Samsung Wave II, Gigahertzový procesor, Kovo, Polovina roku, Hořčíková slitina, Rok, Sam, Podobný android, Samsun, Mobil, Domácí televize, Kovový plíšek,