Rendery Samsungu Galaxy A6 poukazují na kovové unibody ve stylu řady Galaxy J

Před několika dny jsme vám ukázali rendery připravovaných Samsungů Galaxy A6 a Galaxy A6+, ovšem finální design odhalil až německý server Winfuture. Ten má historicky velmi přesné odhalení telefonů, které se často objeví i na našem trhu. Podle nových fotek budou mít novinky od Samsungu celokovové unibody odkazující spíše na řadu Galaxy J. A i proto je na místě spekulovat o jejich finálním označení.

Na fotografiích, které vypadají jako uniklé tiskové fotografie, vidíme telefon, jehož design je něco mezi vzhledem letošních „áček“ a loňských „jéček“. Telefon si z řady Galaxy A vypůjčil širokoúhlý displej zakulacený v rozích, z řady Galaxy J zase přebral kovové unibody. I proto je pravděpodobné, že se telefony budou na vybraných trzích prodávat pod značkami Galaxy J8 a Galaxy J8+. 

Galaxy A6+ má běžet na Exynosu 7870 a 4GB RAM, menší A6 pak na Snapdragonu 625 s 3GB operační pamětí. Oba modely budou, v závislosti na trzích, k dostání ve 32 i 64GB verzi, u obou se počítá i s microSD kartami. Duální fotoaparát na zadní straně má být k dispozici jen u Galaxy A6+. Samsung to však s novinkami bude mít na trhu dost složité, protože zvláště u levnějších modelů se zatím neúspěšně dotahuje na agresivní čínskou konkurenci v čele s Xiaomi. Datum představení novinek od Samsungu zatím není známo.

Novinky budou nástupcem loňského Samsungu Galaxy J7 (2017):

Zdroj Winfuture

Diskuze (1) Další článek: Nejlevnější chytrá Finka v prodeji. Nokia 1 jako naprostý základ za dva a půl tisíce

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Poukaz, Finální design, Render, Německý server, Zadní strana, Levný model, Galaxy a, Kovo, Novinka, Vybraný trh, Winfuture, Galaxy J, , Finální označení, Karta MicroSD, Śamsungu Galaxy, GAL,