Rekordní předobjednávky Galaxy Note10+: Na někoho se dostane až v září

Až měsíc navíc si budou muset počkat někteří zájemci o 512GB Galaxy Note 10+, kteří si smartphone pořídili v rámci předobjednávek. Tabletofon se do prodeje dostane 23. srpna, ovšem kvůli vysokému množství předobjednávek už nyní jihokorejci u nejdražší varianty hlásí „Vyprodáno!“. Pokud jste mezi dotčenými a nový model objednali až po 12. srpnu, dostane se na vás nejdřív 20. září! O menší Note10 a 256GB Note10+ je zájem také vysoký, kusů je však zatím stále dostatek.

„Zájem Čechů o největší verzi Galaxy Note10+  v rámci předobjednávek nás upřímně překvapil.  Po sérii Galaxy S10 a Galaxy A50 jde tak o další zařízení, které tento rok zaznamenává rekordní poptávku. Zároveň se však chceme omluvit všem zákazníkům, kterým nedokážeme zaručit dřívější dodávku jejich zařízení s 512GB pamětí. Ty jim tak budou postupně doručované od 20. září,“ uvedl Tomáš Balík, ředitel mobilní divize společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak. Samsung současně obeslal všechny prodejce s žádostí, aby na svých e-shopech správně uváděli pozdější dostupnost nového modelu, a neuváděli zájemce v omyl.

Toto jsou dvě novinky řady Galaxy Note10 od Samsungu:

Celkem jsou předobjednávky modelů Note10 a Note10+ o 67 % vyšší, než u loňského Galaxy Note 9. Největší zájem je o „stříbrnou“ barevnou variantu Aura Glow (60 % zájemců), zbytek patři černé barevné verzi Aura Black. Tři pětiny zákazníků využilo bonusovou akci s odprodejem stávajícího zařízení, k němuž získali výkupní bonus až 5 tisíc Kč. Kvůli posunutí termínu dodání se posunuje i termín pro vložení IMEI nově zakoupeného zařízení na web novysamsung.cz, i nadále však platí deadline registrace, která potvrdí váš zájem o účast v kampani.

Diskuze (22) Další článek: Arthur je virtuální průvodce městem. Ukáže nejen památky, ale i akce v okolí

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Samsung Galaxy Note10, Samsung Galaxy Note10+, Dodání, Předobjednávka, Glow, Pře, DOS, Září, IMEI, Note, Termín dodání, Galax Note, Tomáš Balík, Zařízení, Samsung Electronic Czech, Aura Glow,