První živé snímky Samsungu Galaxy Note20 Ultra! Fotomodul bude opět obří

Ještě neuplynul ani týden od odhalení designu chystaného Galaxy Note20 Ultra přímo na stránkách Samsungu, a už pro vás máme první živé fotografie zatím nepředstaveného tabletofonu! A zatímco tiskový snímek prezentoval bronzovou barevnou variantu, na živých fotkách se ukazuje černé barevné provedení. Za únikem stojí YouTuber Jimmy Is Promo.

Při pohledu na čelní stranu je zřejmé, že se jihokorejci dost výrazně inspirovali loňským Galaxy Note10+. Dynamic AMOLED displej zůstává věrný vycentrovanému průstřelu, kraje displeje jsou opět výrazně zakřivené. Subjektivně nám horní rámeček displeje přijde nepatrně tenčí, než u zmiňovaného Galaxy Note10+. Boční ovladače se však tentokrát přesunou na levý bok, loňský přesun tlačítek nalevo tak měl pouze epizodní trvání. I u řady Galaxy S20 jsou totiž všechna doplňkové ovladače na pravé části rámu.

Na zádech je jasně patrný výrazný fotomodul, který bude z těla vystupovat podobně jako ten u modelu Galaxy S20 Ultra. Všimnout si zde můžeme tří objektivů. Ve spodní části je připraven teleobjektiv s periskopickou soustavou čoček, a aby vizuálně jeho obdélníkový tvar příliš nerušil, jsou všechny foťáky schovány do tří vybroušených kruhů. Zprava na ně navazuje přisvětlovací dioda a ToF kamerka. A ve finále by se mělo ve fotomodulu ukrývat i laserové ostření.

Záď Galaxy Note20 Ultra je skleněná. U černé barevné varianty je dost náchylná na otisky prstů, které jdou prý snadněji dolů, než u loňských tabletofonů. Bronzová barevná varianta má mít záda matná, na nichž otisky tak snadno neulpí. Představení řady Galaxy Note20 se očekává 5. srpna, dříve hojně spekulované datum na svém Twitteru potvrdil i známý leaker Ice Universe.

Zdroj Twitter

Diskuze (5) Další článek: Samsung chystá telefon s gigantickou baterií. Bude mít kapacitu jako u tabletu!

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , , Ovladač, Dynamic AMOLED displej, Barevná varianta, Galax Note, Varianta, Ica Universe, F +, August, Samsun, Youtuber Jimmy Is Promo, Jimmy is Promo, Displej,