První rendery Samsungu Galaxy A8s. Jak se výrobce popasuje s dírou v displeji?

Nové Infinity displeje se mají velmi brzy objevit v akci, konkrétně Infinity-O s dírou pro selfie kamerku jsou u Samsungu v plánu již na příští rok. První modelem, který nový displej dostane, bude Galaxy A8s. Ten se ukazuje na prvních koncepčních renderech, které pocházejí od zdroje, který se již v minulosti několikrát ukázal jako důvěryhodný. Před sebou tak máme víceméně skutečnou podobu budoucího smartphonu střední třídy, zřejmě nástupce letošního Galaxy A8.

Díra pro selfie kamerku bude umístěna v levém horním rohu displeje, čidlo regulace jasu bude, buď chybět úplně, nebo se přemístí pod displej. Sluchátkový reproduktor by měl zůstat v úzkém horním rámečku, spodní rám je však o něco širší. Na zádech můžeme očekávat trojitý fotoaparát po vzoru Galaxy A7 (2018), specifikace konkrétních fotočipů zatím není známa. Čtečka otisků zůstane na zadní straně, na levém boku bude osamocena klávesa pro spuštění hlasového asistenta Bixby. Výkon by měl telefon dodávat Snapdragon 710 a 6GB RAM.

Představení platformy Snapdragon 710:

Představení Galaxy A8s se zřejmě odehraje hned začátkem roku 2019, a to na veletrhu CES v Las Vegas.

Zdroj AllAboutSamsung

Diskuze (18) Další článek: Bondovky nevymřely. Jabra sjednotila značení a v řadě Talk má celkem 7 modelů

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , , Nový displej, Samsun, Śamsungu Galaxy, Spodní rám, Mainstream, Render, ? Displej, Kamerka, Levý bok, Výrobce, Díra, Alla