První reklama na Samsung Galaxy A9 láká na hrátky se čtyřmi fotoaparáty

Samsung koncem minulého týdne představil první smartphone na světě se čtyřmi fotoaparáty. A první dojmy jsme vám přinesli přímo z tiskové konference z Milána. A i když Samsung začne telefon prodávat až v polovině listopadu, již nyní se připravuje na to, jak prvotinu se čtyřmi fotoaparáty představí veřejnosti z pohledu marketingu.

Jako první na ráně jsou samozřejmě televizní reklamy, které se zaměří právě na čtyři fotoaparáty na zadní straně. V reklamě tak uvidíte širokoúhlý snímač se 120° záběrem, na nějž se vejdou celé focené budovy, či teleobjektiv s dvojnásobným optickým přiblížením (a až osminásobným digitálním zoomem). V reklamně je prezentována i možnost rozmazání pozadí u focených objektů v popředí či focení za horších světelných podmínek.

Redakční první pohled na Samsung Galaxy A9:

Jak bude telefon fotit při běžném nasazení, si budeme muset ověřit až v praxi. Samsung Galaxy A9 se v ČR dostane do prodeje v polovině listopadu za 14 999 Kč, a to v černé a gradientní modré.

Televizní reklama na první smartphone se čtyřmi fotoaparáty:

 

Diskuze (8) Další článek: RECENZE: CAT S61 — Zjistí, zda je čistý vzduch a pak vás změří laserem či termovizí

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , Samsung Galaxy A9 (2018), Zadní strana, Telefon, Samsun, Běžné nasazení, Česká republika, Polovina listopadu, F +, První reklama, Širokoúhlý snímač, Rozmazání, Focený objekt, Hrátky, Sam, První smartphone