Premiéra hodinek Samsung Galaxy Watch 2 se blíží. Známe základní specifikace

Samsung pilně připravuje novou generaci hodinek Galaxy Watch 2, která již úspěšně prošla certifikací amerického úřadu FCC. A, i když FCC u svých testů nikdy neuvádí přesné specifikace zatím neoznámených zařízení, tentokrát se o únik postaral samotný Samsung. Na přiloženém náčrtu zadní strany hodinek totiž jihokorejci přehledně vypsali vypsali všechny základní specifikace.

Hodinky s označením SM-R845, resp. SM-R855, se budou zřejmě nabízet ve dvou velikostech těla. Vyobrazená varianta hovoří o 45mm těle z nerezové oceli, do něhož bude vsazen kruhový displej krytý sklem Gorilla Glass DX. Tělo splňuje odolnost 5 ATM a americký standard MIL-STD-810G. Ve výbavě se počítá s GPS a podporou LTE, což znamená, že není vyloučena ani přítomnost eSIM. Na vnitřní straně hodinek bude připraven měřič srdečního tepu, který by měl být obklopen elektrodou pro EKG, podobně jako u hodinek Galaxy Watch Active 2.

Již dříve unikly na veřejnost informace o dvojici možných vylepšení nových hodinek. Očekává se větší interní úložiště a také vyšší kapacita baterií než u první generace hodinek Galaxy Watch. Představení nových hodinek od Samsungu se očekává v srpnu, kdy by měla spatřit světlo světa řada Galaxy Note20 a také nová generace skládacího hybridu Galaxy Fold 2.

Zatím poslední hodinky od Samsungu - Galaxy Watch Active 2:

Via Phonearena

Diskuze (6) Další článek: GeForce Now mění politiku. Kvůli zdánlivě banální změně zmizí spousta her!

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , , Gorilla Glass DX, Premier, Samsung Galaxy Watch, Nová hodinky, Galaxy Watch Active, Samsun, Generace, Via PhoneArena, FCC