Překvapivý update. Starší hodinky od Samsungu dostávají funkce z nejnovějších Galaxy Watch4

Samsung včera odstartoval aktualizace svých smartphonů na Android 12, a u této příležitosti se starší hodinky řady Galaxy dočkaly zcela nečekaného updatu. Samsung totiž chystanou aktualizací myslí i na majitele modelů Galaxy Watch, Galaxy Watch Active, Galaxy Watch Active 2 a Galaxy Watch3, kteří se mohou těšit na některé funkce, které byly až dosud výsadou nejnovějšího modelu Galaxy Watch4.

Hodinky podporující detekci pádů (Watch Active 2 a Galaxy Watch3) se mohou těšit na vylepšenou detekci pádů včetně nastavení vyšší citlivosti. Jedná se o volbu pro starší uživatele, kteří nejsou tak aktivní, ale je u nich vyšší riziko pádu. U všech zmiňovaných hodinek je nově možné do skupinových výzev přidat kamarády či členy rodiny. Soupeřit můžete individuálně nebo jako barevně odlišené týmy. Samsung u hodinek dále rozšířil dostupnost měření EKG a krevního tlaku, což hodinky Watch Active 2, Watch3 i Watch4 v Česku podporují již od ledna.

Součástí aktualizace je i deset nových ciferníků, které se poprvé objevily u nejnovějších hodinek od Samsungu. U ciferníků můžete počítat i s vyšší úrovní personalizace, u některých z nich můžete změnit pozadí či barvu textu. Aktualizace starších hodinek byly spuštěny včera, přičemž se nejprve dostanou do Bluetooth verze hodinek. Až následně zamíří do LTE variant. Update bude distribuován postupně, takže může trvat i několik týdnů, než se dostane i na vaše zápěstí.

]: The file '/PubSystem.Controls.Run.Articles.2015/AddOn_Blank.ascx' does not exist.-->

Představení hodinek Galaxy Watch3 od Samsungu:

Diskuze (12) Další článek: Nabídky operátorů v listopadu: Výhodné Xiaomi, předvánoční akce a „dvojičky“

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , Funkce, Pád, Česká republika, Watch Active, Samsun, Bluetooth verze hodinek, F +, Galaxy Watch Active,