Poslední šance: k předobjednávce Galaxy Watch Active dostanete powerbanku

Samsung dnes končí s registracemi předobjednávek hodinek Galaxy Watch Active, a tím končí i bonusová akce, v rámci které můžete až do konce dnešního dne při předobjednání zdarma získat powerbanku, která bude fungovat i jako bezdrátová nabíjecí podložka. 

Redakční představení hodinek Samsung Galaxy Watch Active:

Powerbanka nabídne kapacitu 10 000 mAh, a na jejím těle najdete USB-C pro nabíjení battery packu, a USB, který poslouží k rychlému dobíjení smartphonů řady Galaxy. Horní plocha powebanky poslouží i jako bezdrátová nabíjecí podložka např. pro chytré hodinky Watch Active, které budou bezdrátově dobíjenyzrychlenou formou (Fast Wireless Charging).

Samotné hodinky Galaxy Watch Active jsou určeny spíše pro menší zápěstí, jelikož jsou osazeny pouze 1,1" kruhovým AMOLED displejem, jemuž dokonce chybí tradiční otočná luneta. Hodinky využijete pro měření srdečního tepu, počtu kroků nebo třeba pro evidenci cvičení. Spousta aktivit je navíc monitorována automaticky. Hodinky Watch Active, v nichž běží operační systém Tizen 4.0, půjdou do prodeje již zítra za 6 500 Kč. 

Váš názor Další článek: Apple novými plány investory nenadchl, důraz na služby se firmě vyplatí až za několik let

Témata článku: Samsung, , , , , , Fast Wireless Charging, Pře, Podložka, Galaxy Watch Active, Předobjednávka, DOS, USB, Watch Active, Poslední šance,