Populární sportovní hodinky od Garminu zlevňují. U Fenixu 6S Pro a Forerunneru 745 ušetříte tisíce

Garmin nedávno představil nové řady svých sporttesterů pro běžce i další sportovce. Díky tomu zlevnily některé starší modely, které přitom díky pokročilým funkcím i dlouhé výdrži nijak neztratily na své atraktivitě. Levněji tak dnes můžete koupit hodinky Garmin Fenix 6S Pro nebo Garmin Forerunner 745.

Garmin Fenix 6S Pro, tedy předchozí model, stál při příchodu na trh téměř 18 tisíc korun. Ještě nedávno se prodával za 12 tisíc a dnes se v Digital24.cz dá koupit za 8 990 Kč, tedy se slevou 25 %. (Oživeno: hodinky jsou už za tuto cenu vyprodané)

U hodinek Garmin Forerunner 745, které jsou určeny pro běžce a původně stály přes dvanáct tisíc korun, nedávná cena 8 600 Kč spadla v CZC.cz až na 7 050 Kč. Skladem by jich měl být dostatek a jsou k dispozici v různých barevných variantách.


Garmin Forerunner 745


Garmin Forerunner 745 a Fenix 6S Pro

Oba modely jsou etalony své řady. Model Forerunner 745 ještě nedávno patřil k těm nejlepším modelům značky se zaměřením pro běžce díky tréninkovým plánům a pokročilému trackování různých informací při běhu. Hodinky se ale hodí i na další sportovní aktivity včetně cyklistiky. Bát se s nimi samozřejmě nemusíte ani do vody.

Garmin Fenix 6S Pro je kompaktnější verze vlajkového modelu značky. Hodinky mají skvělou výdrž a díky jejich subtilnímu designu se mohou hodit i na ženskou ruku. 

Diskuze (26) Další článek: Razer Kishi V2. Nová generace mobilního gamepadu zapracovala na detailech. Potěší i tři nová tlačítka

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: , , , , , , Běžec, Model, Forerunnerů, Fenix, Garmin forerunner, Garmin Fenix, F +,