Pokémon Go to ještě nemá „za sebou“. Samsung přichystal speciální edici véčka Galaxy Z Flip3

  • Pokémanie ještě zdaleka neskončila
  • Zájem o pokémony je stále patrný minimálně v Asii
  • Samsung si proto přichystal speciální edici Galaxy Z Flip3

Pokémon Go možná vypadá jako již dávno překonaný fenomén, ovšem, minimálně v Jižní Koreji, je hra stále velmi populární. Důkazem je speciální „pokémonská“ edice skládacího véčka Galaxy Z Flip3 5G, která se bude nabízet na domovském trhu Samsungu.

Samsung Galaxy Z Flip3 5G F711B 8GB/128GB Samsung Galaxy Z Flip3 5G F711B 8GB/128GB
nabízí 3 obchody za ceny od 17 229 Kč
Srovnat ceny na Živě

Limitovaná edice skládacího véčka potěší všechny fanoušky pokémonů. Už samotná základní krabička připomíná barvami pokéball, a přímo v základní krabici najdete dvoudílný kryt pro véčko s obrázkem pokémona Pikachu, dále pak přívěsek, stylizovaný stojánek a pouzdro pro pověšení na krk, které připomíná pokémonský Pokédex. Samotný telefon bude v černé barevné variantě, takže se nedočká žádných speciálních barevných úprav. Do základního balení se dostane i limitovaná sada doplňkových samolepek.

Klepněte pro větší obrázek

Cena speciální edice je zatím neznámá, ale už teď je jasné, že se bude véčko s motivy Pokémonů nabízet jen v Jižní Koreji, a to pouze na webu Samsungu. Více detailů bude jasné za pár dní, oficiální kartu speciální pokémonské edice Galaxy Z Flip3 naleznete zde. Recenzi skládačky od Samsungu najdete zase pod tímto článkem.

Představujeme skládací Samsung Galaxy Z Flip3:

Zdroj Samsung

Diskuze (2) Další článek: Mobilní muzeum mapuje legendární telefony od roku 1984 až po současnost. Nese i českou stopu

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy Z Flip3 5G, Obrázek, F +, Samsun, Jižní Korea, Pok Pok, Asie, Speciální edice, Pokémon, Edice,