Podívejte se, jak se postupně skládá dohromady „bestiální“ Galaxy S20 Ultra

Samsung dnes na svém tiskovém webu zveřejnil video, na němž je vidět postupné skládání špičkové vybaveného Samsungu Galaxy S20 Ultra. Začíná se kovovým středovým dílem, do kterého se nejprve napasuje displej. Z druhé strany se přilepí baterie, a nad prostornou vypařovací komoru se přidá oboustranná základní deska se čtyřmi fotoaparáty.

Následuje postupná kompletace a zapojení všech antén, včetně těch určených pro milimetrové vlny 5G sítí. Pro efektivnější odvod tepla se na základní desku ještě přidá dodatečný kovový plíšek, a nad baterii se přišroubuje cívka pro bezdrátové nabíjení. Poté už chybí jen přilepit a nacvaknout na zkompletovaný smartphone skleněný zadní kryt, a máme hotovo. Jednotlivé dílčí kroky jsou samozřejmě dost zjednodušeny a zkráceny, video níže však dává celkem slušnou představu u tom, jak vypadá vnitřní uspořádání zatím nejvybavenějšího telefonu od Samsungu.

Takto probíhá postupné skládání Samsungu Galaxy S20 Ultra:

Modelová řada Galaxy S20 se v Česku dostane do prodeje 13. března. Nejvýkonnější Galaxy S20 Ultra bude k dostání ve 128GB variantě s 12 GB RAM za 34 990 Kč, v případě 512GB verze s 16GB RAM se cena vyšplhá na 39 990 Kč. Jen o tisícovku méně stojí v současné době skládací véčko Galaxy Z Flip.

Diskuze (2) Další článek: RECENZE: Motorola One Macro – když foťák nenaplní očekávání

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 512GB, Skládání, Základní deska, Deska, Jak, Tomo, Česká republika, BES