Podívejte se, jak bude vypadat systém Wear OS 3 s nadstavbou Samsung One UI

Samsung 11. sprna představí, nejen nové skládačky a sluchátka Galaxy Buds2, ale také nové hodinky generace Galaxy Watch4. Dva nové modely poběží na nové verzi systému Wear OS 3, a uniklá promo videa dávají tušit, jak bude prostředí nových hodinek přeskinované nadstavbou One UI v praxi vlastně vypadat.

Velkou obměnou projdou ciferníky, které se snaží ještě více připodobnit k ciferníkům klasických náramkových hodinek. Některé sice vypadají dost netradičně, na videu však můžete vidět, že budou mít alespoň dost velké možnosti personalizace. Nezměníte si jen typ zobrazených informací, ale také si budete moci nastavit velikosti jednotlivých prvků uživatelského rozhraní nebo je různě přeskupit. 

Intro video k hodinkám Samsung Galaxy Watch4:

Hlavní nabídka v nových hodinkách od Samsungu přejde do klasického zobrazení s aplikačními bublinami, které už nebudou rozesety po okrajích ciferníku. V rámci softwarové nadstavby si všímáme měření spánku, srdečního tepu, okysličení krve či měření tělesného tuku. Mezi aplikacemi najdeme Samsung Health, asistenta Bixby i obchod Google Play. 

Dva nové modely hodinek od Samsungu budou osazeny Super AMOLED displeji a poběží na čipsetu Exynos W920 s 1,5GB RAM a 16GB úložištěm. U hodinek máme očekávat zvýšenou odolnost IP68, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, GPS a podporu bezdrátového dobíjení. Díky mikrofonu a reproduktoru vyřídíte hovory přímo ze zápěstí, základní řemínky vyměníte za jakékoliv kompatibilní. Hodinky s přídomkem Classic budou mít mechanickou lunetu, v případě základní verze hodinek by luneta měla zůstat alespoň v digitální formě. 

Intro video k hodinkám Samsung Galaxy Watch4 Classic:

Zdroj Sammobile, Twitter

Diskuze (13) Další článek: OnePlus má nového distributora. Telefony bude do Česka dovážet IRD distribuce

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , , , , , , , Náramková hodinky, Samsung Health, Samsun, Ciferník, Sammobile, Sluchátko