Odlišná mentalita v praxi. Leagoo se hlasitě chlubí nepovedenou kopií iPhonu X

Čínské firmy pomalu sundávají nálepku notorických plagiátorů a prezentují se vlastními nápady, technologiemi a patenty. Jde to pomalu  a trvá to celé roky. A pak přijde Leagoo, v předmětu e-mailu vykřikuje „Breaking News“ a chlubí se tím, že má úžasný telefon s displejem jako iPhone X.

Na fotkách pak vidíte stroj, který má výřez v horní straně displeje, tedy prvek, za který se Applu směje celý svět. Přitom sada senzorů, kterou má iPhone X, tam rozhodně není. Zato spodní strana, která se Applu celkem povedla, tu v Leagoo nezvládli a jejich připravovaný model S9 má klasickou bradu (i když minimalizovanou).

Vy v tom vidíte smysl? Tohle je patrně ta „rozdílná mentalita“ v praxi.

„Zajímavý“ je i jejich e-mailový marketing. Zatímco o příštích iPhonech se spekuluje rok dopředu a je to nezastavitelná mašinérie, Leagoo v západním světě nikoho moc nezajímá, takže „úniky informací“ servíruje sám výrobce v oficiálním newsletteru.

Diskuze (21) Další článek: Fitbit Ionic: chytřejší náramek v hodinkovém provedení [recenze]

Témata článku: , , , Apple iPhone X, Apple iPhone X 256GB, Zadní strana, Celé rok, Praxe, Spodní strana, Breaking News, Připravovaný model, Celý rok, Únik informací, Jablka, Displej, Celý svět, Dvojitý fotoaparát, Příští iphone, LEA, Mentalita, Horní strana, Odemykat otisk prstu, Západní svět, Čínská firma, Předmět