Nemusíte šetřit na dražší model. Sluchátka Galaxy Buds2 dostávají aktualizací podporu 360° audia

  • Sluchátka Galaxy Buds2 jsou levnější alternativou Buds Pro
  • Aktualizacemi se však laťka pomalu srovnává
  • V nejnovějším updatu dostaly sluchátka podporu 360° audia

Samsung v těchto dnech vydává softwarovou aktualizaci pro nejnovější model sluchátek Galaxy Buds2, která přináší vítaný doplněk. Součástí 3MB aktualizačního balíčku R177XXU0AVC8 je totiž podpora 360° audia při sledování videí na telefonu, které ve sluchátkách od jejich vydání mnohým uživatelům chybělo. Právě tento prostorový efekt byl až dosud výsadou dražšího a také výše postaveného modelu sluchátek Galaxy Buds Pro.

Samsung Galaxy Buds2 SM-R177 Samsung Galaxy Buds2 SM-R177
nabízí 70 obchodů za ceny od 1 573 Kč
Srovnat ceny na Živě

Mezi další změny patří vylepšení stability a spojení přes Bluetooth, a počítat můžeme i s vylepšením kvality v průběhu hovoru. Samotná aktualizace sluchátek již dorazila do Česka, a to dva týdny po předchozí „stabilizační“ aktualizaci. Nový firmware se vám nabídne v horní liště automaticky, popř. je třeba jej vyhledat ručně přes aplikaci Galaxy Wearable. Po výběru sluchátek zvolte Nastavení sluchátek - Aktualizace softwaru sluchátek.

Klepněte pro větší obrázek
Sluchátka Galaxy Buds2 se po aktualizaci naučí funkci 360° zvuku při sledování videí

Samotnou funkce Audio 360 aktivujete přímo v Nastavení, a po její aktivaci se při přehrávání zvuků při sledování videí na telefonu řady Galaxy deaktivuje režim Dolby Atmos. Už první minuty s aktivním režimem znamenají, že vás, třeba při sledování videí na YouTube, zvuk doslova obklopí ze všech stran. Recenzi sluchátek Galaxy Buds2 si můžete přečíst zde.

Představení sluchátek Galaxy Buds2:

Váš názor Další článek: Epic zkouší po Fortnite něco nového. Jeho mobilní aplikace přenese reálný objekt do virtuálního světa

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Galaxy Wearable, Dolby Atmos, Model, Drahý model, Sluchátko, Sledování, Sledování videí, Česká republika, Podpor