Nejlepší hráči změří tento víkend své síly na Samsung MČR v mobilních hrách v Brně

Z mistrovství České republiky v hraní videoher se v posledních letech stala již tradiční podzimní akce. Nejinak je tomu je tomu i letos a tento víkend 27. a 28. listopadu. přinese finálové klání těch nejlepších. Vedle esportovních hráčů tradičních videoher v pavilonu B na výstavišti v Brně změří již po šesté své síly hráči mobilních her v rámci Samsung MČR v mobilních hrách.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Vítězové MČR 2019

Na programu jsou dva zajímavé tituly. V taktické střílečce Brawl Stars, která se objevuje podruhé, se titul pokusí obhájit tým Sampi Tipsport fotbalisty Jakuba Jankta. Druhou hrou, jejíž finále budou moct diváci sledovat je potom ve své premiéře League of Legends: Wild Rift, tedy mobilní varianta populární počítačové MOBA hry. Vývojáři ze studia Riot games vyslovili celé akci svou podporu.

Hlavním partnerem je české zastoupení největšího světového výrobce mobilních telefonů společnosti Samsung. „Společnost Samsung dlouhodobě podporuje mobilní esport nejen partnerstvím s organizátory českého mistrovství, ale také špičkovými chytrými telefony. I proto jsme rádi, že se můžeme po roce stát opět strategickým partnerem největšího českého turnaje v mobilních hrách. Nová cesta budoucích šampionů právě začíná a věřím, že fanouškům opět nabídnou skvělou podívanou,“ říká Martin Doležel, kampaňový manažer mobilní divize českého a slovenského Samsungu.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

V rámci doprovodného programu budou moct návštěvníci vyzkoušet své schopnosti v šesti disciplínách v Zóně zdravého hráče České spořitelny. Chybět nebude střelba z laserové pistole, která je jednou z disciplín moderního pětiboje nebo si zájemci budou moct nechat změřit rychlost svého nadhozu nebo sílu stisku ruky. Svou show předvedou zástupci programu Friends & Fellaz a přímo z místa budou streamovat známé osobnosti, jako CzechCloud nebo HaiseT.

Informace o akci:

Samsung MČR v mobilních hrách trvá od pátku 26. do neděle 28. listopadu na brněnském výstavišti BVV v pavilonu B. Vstupenky se budou moct koupit pouze prostřednictvím webů www.mcrmobil.cz. Cena jednodenní vstupenky je v pátek a neděli 180 Kč, v sobotu 230 Kč. 

Další článek: Když z vraku vznikne telefon. iPhone 13 od Caviaru má na zádech dveře a kapotu z Tesla Model 3

Témata článku: ,