Nejlepší aplikace pro tento týden: 3D atlas lidského těla, zápisník spotřeby energií a Geekbench 6

  • V marketech najdete množství titulů, ale jak objevit ty kvalitní?
  • Každý týden je vybírá Apple, ale řada z nich má i verzi pro Android.
  • Výsledkem jsou kolekce těch nejlepších aplikací svého druhu.

Complete Anatomy 23

3D atlas lidského těla

  • iOS: zdarma (hodnocení 90 %) 
  • Android: zdarma (hodnocení 88 %)

Říkali jste si někdy, jaké by to bylo mít rentgenové vidění? Uvažovali jste nad tím, jak vlastně funguje lidské srdce? Tato aplikace přichází s nejúplnějšími a nejpodrobněji propracovanými anatomickými modely lidského těla, které jsou v současnosti dostupné.

Klepněte pro větší obrázek

Díky 3D modelům koster, svalů, nervů a dalších součástí lidského těla si uděláte jasnou představu o tom, jak vypadají a jak fungují. Nechybí ani rentgenové snímky, pitvy, mikroskopické modely a víc než 1 500 klinických videí. Přímo v aplikaci dokonce můžete absolvovat kompletní lékařské kurzy. 

Nejlepší aplikace

Každý týden na MobilManii doporučujeme nejlepší mobilní aplikace pro všechny tři nejrozšířenější mobilní platformy: Android od Googlu, iOS od Applu a EMUI/HarmonyOS od Huawei. U každého titulu se dozvíte základní charakteristiku a zaměření aplikace, její hodnocení z marketu i naši redakční zkušenost. 

Sledujte naše seriály s aplikacemi:

Diskuze (1) Další článek: Další véčko v Česku zatím nebude. Oppo Find N2 Flip s velkým vnějším displejem seženete aspoň u sousedů

Témata článku: , , , , , Geekbench, GPU, Aplikace, Mastodon, Spotřeba energie, Goodreads, Hodnocení, Lidské tělo, Kniha, Reading, Ivory, PDF, Ivor, Zápisník,