Návrat legendy! Samsung v rámci Black Friday nabízí nový Galaxy S8 za 8 888 Kč

Samsung dnes na svých webových stránkách zveřejnil další Black Friday nabídku, tentokrát na prodloužený víkend 21. - 24. listopadu. Oproti předchozímu víkendu zůstává nabídka zlevněných produktů stejná, a k ní navíc přibyly dva další modely. Se slevou 1 500 Kč si budete moci pořídit 46mm hodinky Galaxy Watch, a do nabídky se krátkodobě dostává i Galaxy S8!

Samsung (zřejmě ve finálním výprodeji) nabízí předloňský topmodel Galaxy S8 za 8 888 Kč (černý s kapacitou 64 GB). V souvislosti s aktuálně prodávanými modely se nabízí srovnání s Galaxy A70, který sice nabízí větší displej, trojitý foťák, kapacitně větší baterii nebo větší paměť a RAM, ale stojí o 1 700 Kč více. Galaxy S8 i po třech letech vsází na kompaktnost, kombinaci kovového šasi a skla, skener očních duhovek, větší rozlišení AMOLED panelu a také na zvýšenou odolnost IP68.

Mezi aktuálně zlevněné modely patří:

Akce běží u vícero prodejců, Mobil Pohotovost navíc přidává výkupní bonus 800 Kč. Podle našich informací je počet kusů Galaxy S8 dostatek, jedná se však o výjimečnou dodávku, která platí do vyprodání zásob.

Diskuze (31) Další článek: O2 chystá volání přes Wi-Fi. Z operátorské trojky tuto technologii nabídne jako poslední

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , Samsung Galaxy Note10, Samsung Galaxy S10 512GB, Samsung Galaxy S10+ 1TB, Samsung Galaxy S8, Sleva, Midnight, Samsun, Návrat legendy, Galaxy Watch Active, F +,