Na hranici (ne)vkusu. Pouzdro na sluchátka vypadá jako véčko Z Flip3

Samsung zatím slaví se svými novými skládačkami úspěch, zájem o novinky je minimálně v domovské Koreji rekordní. Oblibu dokládá i jeden netradiční kousek příslušenství, které si Samsung pro tamní zákazníky připravil. K předobjednávce bezdrátových sluchátek Galaxy Buds 2, která byla představena zároveň s oběma skládacími telefony, obdrží speciální pouzdro.

Jde o ochranný obal nabíjecího pouzdra sluchátek, který by za normálních okolností asi nevzbudil příliš pozornosti. Zde se ale jedná o kryt v designové podobě připomínající poněkud obtloustlejší véčko Galaxy Z Flip3. Na výběr jsou čtyři barvy (zelená, černá, krémová a fialová), všechny obsahují černou plošku s falešným displejem a objektivy.

Necháme asi na posouzení každého čtenáře, jak moc vkusu takový obal na sluchátka pobral. Jisté ale je, že je to originální způsob propagace tohoto klíčového zařízení Samsungu, které může tvořit hlavní část prodejů v podzimní sezóně. Už letos začátkem roku připravil Samsung podobnou edici obalů ve stylu starých tlačítkových véček, která v Koreji kdysi prodával pod značkou Anycall.

První pohled na sluchátka Galaxy Buds 2:

Via: Sammobile.com

Diskuze (3) Další článek: Google mění styl recenzí v Obchodu Play. Nově se budou filtrovat dle regionu a zařízení

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy Z Flip3 5G, Vkus, Bezdrátová sluchátka, Pouzdro, Obal, Galaxy Buds, Sluchátko, F +,