Můžete znát datum uvedení řady Honor 20. Ale jen pokud správně vyřešíte rovnici

Aktuální model Honor View 20 je v koncertní terminologii vlastně takovým „předskokanem“ – hlavní rodina Honor 20 bude představena později v tomto roce. Honor v těchto dnech zveřejňuje na sociálních sítích upoutávku, která skrývá datum a místo premiéry. Zatímco díky Tower Bridge je umístění jasné, na datum si výrobce připravil početní příklad. Dopracujete se ke stejnému výsledku jako my?

Klepněte pro větší obrázek

Letošní řada Honor 20 bude téměř s jistotou obsahovat více než jeden model – spekuluje se o Honoru 20 a 20 Pro. Otázkou ovšem zůstává, zda oba půjdou hromadně na každý trh, anebo výrobce bude z různých důvodů selektovat.

Podle stylizace fotografie a použitého hashtagu #CaptureWonder můžeme usuzovat, že hlavní roli bude hrát fotoaparát, jenž má dobře fotit v denních i nočních podmínkách. Výbava novinek může být hodně podobná již prodávaným smartphonům P30 a P30 Pro mateřské firmy Huawei.

V početním příkladu nám vyšlo 521, což by mohlo v angloamerickém datovém formátu znamenat 21. května. K jakému číslu jste se dopracovali vy?

Diskuze (4) Další článek: Nebaví vás opisovat SMS při platbě kartou? Od září můžete přejít na otisk prstu

Témata článku: Honor, , , , , , Příklad, Tower Bridge, Uvedení, Datum uvedení, Datum, Rovnice,