Mobilní Windows už to mají spočítané i u T-Mobilu. Skončí podpora aplikace Můj T-Mobile pro tuto platformu

Mobilní Windows patří dávno do skanzenu mobilních platforem, byť někteří uživatelé ještě ze setrvačnosti nějaký smartphone se systémem Microsoftu používají. Není jich ale už tolik, aby se T-Mobilu, jakožto největšímu tuzemskému operátorovi, vyplatilo podporovat aplikaci Můj T-Mobile pro Windows Phone. Na tuto platformu dorazila aplikace jako na poslední v roce 2014.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Vzpomínka na spartánský design aplikace Můj T-Mobile pro Windows Phone

Operátor upozorňuje, že s podporou skončí v pondělí 1. července 2019. Od tohoto dne již nebude možné stahovat aktualizace aplikace a zákazníkům se nemusí v aplikaci zobrazovat relevantní informace. Toto opatření se týká přibližně 3 000 zákazníků, kteří aplikaci Můj T-Mobile stále využívají na mobilu s Windows. Zákazníci budou informování o konci podpory prostřednictvím SMS zprávy.

Aplikaci Můj T-Mobile je i nadále možné využívat na zařízeních s operačními systémy Android nebo iOS. Rozhodnutí operátora je v souladu s loni zveřejněným oznámením společnosti Microsoft, která se rozhodla postupně omezovat veškerou podporu aplikací pro telefony Windows. Milí uživatelé, je nejvyšší čas přejít na jiný systém.

Microsoft oznámil definitivní ukončení podpory mobilních Windows:

Diskuze (4) Další článek: Kaktus zdvojnásobí data zdarma na sociální sítě. Stačí obnovit balíček během prázdnin

Témata článku: , , , , , , Zákazníci, T - Mobil, Skanzen, Aplikace, Pro +, Operátor, MOBI, Plát, Platforma, T Mobil, Sparta, Podpora aplikací, Ukončení podpory, Podpor,